(1 відгук)

Цукати з вишнi 100г

40.00

Склад: ягоди вишнi (85%), цукор бiлив (15%)

Умови зберiгання: зберiгати в сухих, чистих, добре винтильованих примiщеннях за температури вiд 0 до 25 градусiв i вiдносной вологоcтi не бiльше 75%.

Термiн зберiгання: 6 мiсяцiв

Немає в наявності

Опис

Вишня цукат – це корисний і приємний на смак смаколик, який виготовляється зі свіжих ягід шляхом їх висушування. Сухофрукт відмінно підходить для готування різних блюд в період відсутності свіжих фруктів, так як має тривалий термін зберігання при дотриманні певних умов.

Вона є джерелом міді, заліза, фосфору, вітамінів С, B, PP, E і багатьох інших елементів. В’ялена вишня, користь якої прирівнюється до користі свіжої ягоди, також зберігає всі початкові смакові якості, роблячи їх більш насиченими і яскраво вираженими.

Цікавим фактом є те, що купити в’ялену вишню фахівці активно радять людям, які відмовилися від куріння, так як вона допомагає позбутися від нікотинової тяги.

✅ВИСУШЕНІ НА ДРОВАХ
✅БЕЗ ДОДАВАННЯ ОЛІЇ
✅НЕ МІСТИТЬ ПІДСИЛЮВАЧІВ СМАКУ
✅ВИКОРИСТОВУЄМО ЛИШЕ ВЛАСНО ВИРОЩЕНУ ПРОДУКЦІЮ

❗️Наша перевага перед іншими виробниками є 100% гарантія натуральності, тобто збереження всіх природніх властивостей наших сухофруктів. Забезпечуємо це завдяки температури до 80*С , використовуючи для цього спеціально обладнані шафи, які ми топимо на дровах ✅

1 відгук для Цукати з вишнi 100г

  1. Ксения

    Рекомендую, очень качественный производитель🙏

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!