Цукати гарбузові (100% Натуральні) 100г

60.00

Склад: гарбуз, цукор білий

Строк придатності: 6 місяців

Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях за температурою від 0 до 25 градусів і відносній вологості не більше 75%.

Немає в наявності

Опис

Цукати з гарбуза – приголомшливо смачний та корисний делікатес, який ідеально підійде для легкого та смачного перекусу. Цікаво що цукати максимально зберігають всі корисні речовини, що містяться в гарбузі, а саме:

Вітаміни групи В, які необхідні для нормальної працездатності шлункового тракту. Вітамін С – за допомогою якого зміцнюється імунна система. Вітамін А – життєво необхідний для шкіри людини, особливо у весняний час, коли може виникати авітаміноз. Вітамін Е – дозволяє зберегти молодість.

✅ВИСУШЕНІ НА ДРОВАХ
✅З ДОДАВАННЯМ ЦУКРУ
✅ЖОДНОЇ ХІМІЇ
✅НЕ МІСТИТЬ ПІДСИЛЮВАЧІВ СМАКУ
✅ЛИШЕ ПРИРОДНІЙ СМАК
✅ВИКОРИСТОВУЄМО ЛИШЕ ВЛАСНО ВИРОЩЕНІ СКЛАДОВІ

Постійне вживання цього продукту сприяє нормалізації зору. Особливо корисні вони для людей з неправильними діоптріями. Мають позитивну дію на нирки, тому що завдяки їм відбувається розчинення каменів. Низький вміст калорій в цьому продукті дозволяє вживати його людям, які мають схильність до надмірного вазі. Крім цього, вони стануть прекрасною заміною солодкого для людей, охочих скинути зайву вагу. Вітаміни групи В мають позитивний вплив на серцеву систему і кишечник людини. Постійне вживання сприяє очищенню судин і їх зміцненню.

❗️Наша перевага перед іншими виробниками є 100% гарантія натуральності, тобто збереження всіх природніх властивостей наших сухофруктів. Забезпечуємо це завдяки температури до 80*С , використовуючи для цього спеціально обладнані шафи, які ми топимо на дровах ✅

 

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Цукати гарбузові (100% Натуральні) 100г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!