На виготовленні соків ми не зупинилися, паралельно започаткували сушіння плодів і ягід. Обладнання працює на твердому паливі, використовуємо дрова. Із сорочки котла тепле повітря, без сторонніх запахів та диму, нагнітається в сушильну камеру. Так висушуємо яблука,груші, сливи. Під ТМ «Еко-Край» ми виготовляємо яблучні чіпси, цукати і пастилу. Стабільний попит на ці види продукції спонукав нас розширювати обсяги виробництва сухофруктів та лінійку пастили. За основу для всіх видів пастили беремо яблуко. Процес виробництва ласощів починаємо з підварювання яблучного пюре – чистого або з додаванням ягід чи сливи – щоб видалити залишкову вологу. Далі «напівфабрикат» повільно й рівномірно висушуємо за температури 60°С. Пастила вирізняється корисністю, смаковими властивостями та зручністю споживання. Для пакування пастили і яблучних чіпсів зупинилися напакеті дой-пак з віконцем, таке пакування зберігає смак, аромат і низьку вологість виробів.
Виробляємо 100% натуральні соки прямого віджиму; 100% натуральну пастилу; 100% натуральні сухофрукти.
Попередня статтяВирощуємо екологічно чисту продукцію:Наступна стаття Соки нашого виробництва зайняли перше місце в трьох номінаціях на V Міжнародній виставці «Технології та інновації» 22-23.10.2020