Соки нашого виробництва зайняли перше місце в трьох номінаціях на V Міжнародній виставці «Технології та інновації» 22-23.10.2020

Соки нашого виробництва зайняли перше місце в трьох номінаціях на V Міжнародній виставці «Технології та інновації» 22-23.10.2020

Як і для всієї нашої продукції, ми використовуємо лише власно вирощені складові. Процес виготовлення соку складається з таких етапів: миття,подрібнення, вичавлювання соку, фільтрація і пастеризація. Після миття та ретельної інспекції плоди подрібнюють на мезгу, яка відразу поступаєна прес. Свіжий сік проходить через систему фільтрів і подається в пастеризатор, де нагрівається до температури 85 °С і відразу запаковується у скляні пляшки об’ємом 0,3, 0,5, 1 л, 1,5 л та 3-літрові пакети типу baginbox. Саме при вказаній температурі досягається мікробна чистота продукту і зберігаються всі смакові властивості плодів та ягід.Секрет якісних соків в сировині, вона повинна бути свіжою, без дефектів іявних пошкоджень, не допускається недозріла або перестигла. Тому ми використувуємо лише власно вирощені складові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!